Retourbeleid

Flexibiliteit voor Jou: Retourneren Binnen 14 Dagen

Bij ons staat jouw tevredenheid voorop. Als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je aankoop, bieden we je de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren. We begrijpen dat smaken kunnen veranderen en dat het vinden van het perfecte product soms tijd kost.

Houd er echter rekening mee dat de kosten voor het retourneren van het pakketje voor eigen rekening zijn. We raden je aan om de retourzending te voorzien van een trackingsysteem om ervoor te zorgen dat het pakket veilig bij ons aankomt.

Als je verkiest om het artikel persoonlijk om te ruilen, ben je van harte welkom in onze winkel aan de Bottelaars Passage 63 in Almere, postcode: 1315 EP. Ons vriendelijke personeel staat klaar om je te assisteren en te zorgen voor een soepele omruilervaring.

Bij eventuele vragen of hulp bij het retourneren of omruilen staan onze klantenservicemedewerkers altijd voor je klaar. We streven ernaar om jouw winkelervaring zo probleemloos mogelijk te maken, zelfs als je besluit om een artikel terug te sturen of om te ruilen. Bedankt voor je vertrouwen in ons, en we hopen dat je de perfecte aankoop vindt die aan al je verwachtingen voldoet.