Over ons

Cityjuwelier is de plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar kwalitatieve en betaalbare sieraden. Wij bieden een breed scala aan sieraden, van kettingen en armbanden tot oorbellen en ringen. Of je nu op zoek bent naar iets simpels of iets extravagant, wij hebben het. En als je iets zoekt wat niet op onze website staat, laat het ons dan weten! Wij zullen ons uiterste best doen om het product te vinden of zelfs speciaal voor jou te maken.

Bij Cityjuwelier bieden wij ook de mogelijkheid om armbanden en naamplaatjes te graveren. En wil je een extra speciaal geschenk geven? Laten wij een gepersonaliseerde ketting voor jou of je geliefde maken. Wij maken deze kettingen helemaal zelf, met de hand en puur natuur. Dit betekent dat elke ketting uniek en speciaal is, en de perfecte vervulling van een persoonlijke touch. Kortom, Cityjuwelier is de beste keuze voor al je sieradenbehoeften!

Waarom zou jij je sieraden halen bij cityjuwelier?  Vanwege onze uitgebreide collectie van de nieuwste en meest trendy sieraden. Bij ons vindt u altijd de perfecte oorbellen, kettingen en armbanden etc voor elke gelegenheid. Maar wat ons echt onderscheidt van andere bedrijven, is onze uitzonderlijke klantenservice. Als u op zoek bent naar iets speciaals en niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u ons een foto sturen via WhatsApp en wij zullen ons uiterste best doen om dat product voor u te vinden. Kortom, bij Cityjuwelier vindt u altijd de perfecte sieraden en de beste service.

Terug naar blog